Over mij

Klaske Postma: een toegewijde, enthousiaste Innovation Designer. Met het hoofd in de wolken en beide benen op de grond. Zo zou ik mezelf willen omschrijven.

Mijn kernkwaliteit: de ideeën, technologieën, concepten of innovaties die bij mensen of bedrijven op de plank liggen zichtbaar maken zodat ze door samenwerking verder ontwikkeld kunnen worden. Zeker start-ups die vanuit de wetenschap een vinding naar de markt willen brengen hebben hierin ondersteuning nodig.

Ik vertel en visualiseer het verhaal en kijk naar (toekomstige) consument-behoeftes, business mogelijkheden, bedrijfs-kernwaarden en naar de bijdrage in herstellend vermogen op sociale en ecologische schaal (Regeneration).

Klik op de one-pager voor een PDF-versie.

 

In mijn werk wil ik graag mijn ontwikkel- en proces ervaring, creativiteit, brede kennis, zelfstandigheid en netwerk optimaal benutten. Ik verbind de touw eindjes: breng bedrijven/kennis bij elkaar, bewaar het overzicht en zorg voor een oplossing en de realisatie ervan.

Na mijn bachelor studie Industrieel Product Design ben ik meteen aan de slag gegaan als Product Developer. Ik ben een praktijkmens; leer door te doen. In mijn loopbaan heb ik een breed scala aan consumentenproducten en innovaties ontwikkeld. Dat waren goed lopende, maar soms ook moeizame processen. Door deze projecten/processen te evalueren is het Regeneration Model ontstaan. Dus niet vanuit een boekje, maar gewoon door te doen!

Naast gedreven innovator ben ik moeder, hardloper, doorzetter, buiten- en natuurmens, kennis-spons, trendspotter, dwarsdenker maar vooral frisdenker.

Download hieronder mijn cv.

Mijn LinkedIn-pagina: